Om du gillar hamburgare och om du gillar lite sting i dressingen är det här ett recept för dig. Chipotle-mayo är grymt gott och du kan enkelt reglera styrkan genom att öka mängden majonnäs.
För den perfekta hamburgaren behöver du för fyra personer:
6o0 gram högrevsfärs
Hamburgerbröd
1 paket bacon
En stor gul lök
Blåmögelost
Saltgurka
Majskolv
Potatis
Chitpotle-chili, helst inlagd
Majonnäs
Gör så här:
Pressa högrevsfärsen så hårt du kan till fyra stora burgare.
Tänd grillen.
Grilla burgarna på indirekt värme. Grilla även bacon, lök och majskolvar tidigt.
Skala, klyfta, salta och peppra potatisarna. Ringla över lite olivolja och baka i ugn, 225 grader cirka 40-50 minuter.
Hacka chipotle och blanda med majonnäsen.
Placera en tjock skiva blåmögelost på varje hamburgare efter 10-20 minuter. Låt smälta.
Servera alltihop med potatis, hamburgerbröd och chipotlemajonnäsen.
Njut.