Dagens grill är Grillbaronens favorit

 

Till dagens grill behöver du för fyra personer:

2 stora rack kamben
2 sötpotatisar
4 majskolvar
300 gram vitkål
2 dl creme fraiche
2 tsk dijonsenap
1 morot
1 gul lök
Salt och peppar

Börja med att göra Cole Slaw:

Finstrimla vitkålen, moroten och lök – men glöm förstås inte att skala både lök och morot först.
Blanda med creme fraiche, senap och salta + peppra ordentligt. Låt sedan stå kalt.

Grilla kambenen och majskolvar indirekt i cirka 30 minuter.

Ugnsbaka under tiden sötpotatisarna, halverade, i runt 225 grader. Salta och peppra efter smak.

IMG_2664

 

2 trackbacks/pingbacks

  1. Inget är bättre att grilla än Kamben - Grillbaronen
  2. Inget är bättre att grilla än Kamben – Carling Creations

Kommentarer är stängda.