Från Sävedalens Saluhall kommer dagens grill: T-ben med grönsallad och för den som orkar; bakad potatis. T-ben är som alla säkert redan vet Grillbaronens favorit. Att kombinera ryggbiff och oxfilé när man grillar är helt rätt.
För att upprepa samma fantastiska grill behöver du:
1 T-ben per person, cirka 2 centimeter tjock
Sallad
Bakpotatis
Salt och peppar
Således en väldigt enkel måltid. Börja med att hacka grönsaker (tomat, gurka, valfri sallad, en halv rödlök) och blanda ordentligt.
Halvera bakpotatisarna. Placera i form, salta och peppra snittytan, ugnsbaka i 175 grader i ungefär 1 timme.
Tänd grillen samtidigt som du placerar bakpotatisarna i ugnen.
Grilla T-benen. Ge dem en ordentlig grillyta genom att grilla dem direkt över glöden en halv minut per sida. Låt dem sedan bli klara på indirekt grillning.
Servera med sallad och bakpotatis. Njut och yla.